TeSulid.hu fejlesztés

2014/11/06

Egy nagyobb lélegzetvételű munkán vagyok túl, egy online oktatói weboldal fejlesztését fejeztem be múlt hónapban. A megbízás grafikai tervezésre, UI/UX tervezésre, és fejlesztésre szólt, mivel minden egymagam csináltam, rengeteg éjszakám telt munkával, de nagyon fontos volt a könnyen kezelhetőség és átláthatóság. Az oldal reszponzív, főleg az online oktatásra – tanulásra fogékony fiatalabb korosztályt szólítja meg, ezért lényeges volt a mobil eszközökön való megjelenés is.

Az oldal tervezése a Wireframe tervek elkészítésével indult, majd az arculati színek és stílus kialakítása következett. A logót a megbízó biztosította számomra.

A weboldal tanulók és oktatók regisztrációját, üzenetváltást, oktatói profilok létrehozását, chat alkalmazást, a tanulók és oktatók értékelését, valamint az órák lebonyolítását is biztosítja. A tanulók havi előfizetéssel oktatóvá válhatnak, az online számlázást a számlázz.hu rendszere segítségével integráltam a rendszerbe.

A weboldalt beneveztük az Év Honlapja versenybe: https://www.azevhonlapja.hu/fb/nevezes/benyujtott-palyamu/183/tesulidhu-virtu%C3%A1lis-katedra/33

Online oktatás weboldal fejlesztés